Brrrr….

Hej,

Hutter, hutter, hutter, brrrrr….
Det är något fel på vädret, någon som har telefonnumret till vädergudarnas växel? Jag har ett och annat att säga både till regnguden och solguden. Fast först ska jag sova, sova så sött inatt för inatt får jag sova inne. Bra dag idag för jag fick ledigt från lektionen också för matte blev motionerad och upplärd av Rulle ikväll.

Det var skönt med lite ledigt för jag har mycket att göra denna vecka; påsar och väskor ska packas, släpet städas och matlådor fixas med. På fredag bär det av på semester till landet!
Gnägg!
Besse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brrrr….

 1. Rulle skriver:

  Tack snälla för att jag fick låna din matte ikväll istället för mitt mera obildbara exemplar. Din matte känns åtminstone som om hon försöker göra som Emma säger. Hoppas du får en skön semester, är du säker på att dom menar att du ska få vila? Jag var minsann också på semester härom veckan men vila var det då banne mig inte tal om -dom red DUBBLA pass varje dag! Ha det gott, vi ses till höstkanten då. Hälsningar Rulle

  • Besse skriver:

   Hej Rulle,

   Jodå, här är det semester på gång… i alla fall i början för då jobbar ju matte och kan inte följa med. Annika, min förra matte brukar ta så väl hand om mig och se till att jag får vila och mat. Rena spa’t! Fast jag hörde något rykte om att en gammal kompis fd matte som jag inte sett på länge kanske kommer förbi och tar en sväng om på mig ibland; Fabbis Elin. Men det blir nog bara roligt… Vi traskar nog mest runt i skogen och kollar in vad nya ägarna har hittat på. Sägs att dom gjort kalhygge av rätt mycket så vi får se hur det ser ut. Du vet, ut i skogen och smaka på gräset, lukta på blommorna, leta efter svamp och så där. Rena semestern, nice!

   Ha det gott och håll ställningarna här hemma! Föresten, du får nog hålla lite bättre koll på Labello. Jag såg allt hur hon stod och flörtade med Max över staketet. Akta så du inte blir lämnad ensam…

   /Besse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *