På väg

Nu på väg till sommarstugan

image

Bild via kameran i släpet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till På väg

 1. Rulle skriver:

  Du ser ju inte så jätteglad ut på bilden men du kanske tinade upp nätr du klev ut och upptäckte att du var framme på semesterorten? Vi ses i höst! Min matte och husse är så trista så jag får stanna på Hammarby hela sommaren. Jac tycker att din matte ska låna mig och träffa Emma under sommaren, så det blir lite ordning.. Min matte är inte mycket att hänga i julgranen, din är det mera stil på, mera Karin åt Rulle tycker jag!

  • Admin skriver:

   Rulle, Rulle, Rulle… Sa inte din galopptokiga mamma något om det där med växter som man blir lite hög av? Inte är det något fel på din matte om man jämför henne med min. Du måste ha ätit något konstigt. Men jag kan kolla, kanske matte har en stund över och vill komma ut och tränas till lite. Vi får nog lite lektionen här nere med om vi har tur. Förra året lånades en tränare in några gånger som var bra, lite mera åt markarbete kanske än Emma men nyttigt det med. Henne hoppas jag att jag kan få hjälp med matte från.

   Jag hörde något rykte att matte och Hasse mailat lite och diskuterat en resa till Spanien i höst. Men du och jag får väl förstås inte följa med i så fall, kanske Helene och Chrille har mera tur?

   Ha det gott, Rulle. Vi får hålla kontakten i sommar och glöm inte att skvallra lite om dom andra! Snart kommer ju din matte hem också.
   /Besse

  • Besse skriver:

   Hej igen,

   Jag glömde ju säga att det säkert går att ordna någonstans att övernatta om du vill komma ner och hälsa på. Klart att du också måste få ut och åka lite på semester! Ska jag höra med Annika om du får komma och hälsa på?
   /Besse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *