Underbara Sverige!

Hej där,

Har ni haft det lika underbart på nationaldagen som jag? Matte och jag tog en prommis ut i skogen och verkligen njöt av hur fint (och gott!) Sverige är. Tänk vilken tur vi har som får bo här!

Rulle påminde mig ju om att jag skulle berätta om vår tur till Helenes och Hasses Dalarö. Åh, det var en härlig dag. Vad finns att berätta, vi lastades helt enkelt och sen körde dom iväg. När vi fick kliva ut upptäckte vi att vi var mitt ute i tallskogen.

 

 

Tja, inte mitt ute kanske, några sommarstugor låg det allt där men nästan. 

Det blev en skön skogstur med några stopp på vägen och när vi kom till husen en bit bort gjorde vi succe bland grannarna.

Åh, så fina! Ja, det var vi det, så sa hon kvinnan som vi träffade när hon kom ut från sin fina Dalarö-villa. Så rätt hon hade! Se bara på Yada!

 

 

När vi sedan kom tillbaka till trailer och buss så kom nästa överraskning. Några som Helene och Hasse kände hade kommit hem i huset brevid.  Jag och Yada lyckades fånga minsta dotterns uppmärksamhet … Sötnos! 

 

Kommer ni ihåg den röda väggen som Yada inte ville komma nära? Jag har inte lyckats övertyga henne ännu. Vad tycker ni? Är det inte fint med lite rött läppstift?

 Ha det gott!

/Besse

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *