Igång med träningen igen…

Hej igen,

Visst är det trevligt när man kommer tillbaka till hagen och får lite gos av en nyfunnen vän? Myrre var trevlig och gav mig det häromdagen. Sånt kan få en nykomling att trivas bra i sin nya hage…

Annars har veckan inneburit att träningen har tagit fart. Nu ska man visst vara en hurtbulle igen efter sommarens lata dagar. Vi har hunnit med en riktigt härlig tur ute på vägarna tillsammans med cyklisterna och löparna. Dom är helt tokiga på att springa och cykla så här nära stan. Igår cyklade två stora gäng med nissar rakt över vår gårdsplan så mattarna inte trodde sina ögon. Vi skulle kanske behöva en bra gårdshund… 

Sen har vi också lufsat runt i skogen och i lördags var vi iväg till Ankis boning, Emmas häst. Hon har ett fint ridhus som matte och jag fick låna när Emma skulle hålla lektion. Oj, oj, matte fick sig en rejäl läxa där. Bara bra, för hon har blivit riktigt ringrostig under sommaren.

På lördag ska vi tillbaka igen men innan dess ska jag få träffa både Medis-Karin (förhoppningsvis) och hinna träffa en kvinna som sagt att hon var intresserad av att komma och rida mig framöver. Anna-Lena heter hon och kommer på torsdag. Då får vi se hur hon är, för trots att matte och jag träffade henne lite kort häromdagen så minns vi inte riktigt. Hon har varit medryttare på en annan häst i stallet tidigare och kan allt häromkring. Om inte hon verkar bra har vi fått en del andra tips att leta bland. En av de andra i stallet har en kompis som behöver medryttarhäst. Hon var tydligen dressyrtjej och nyss uttagen till ridskolans dressyrlag. Sen har vi rätt många svar på vår annons också. Vi hoppas på att hitta någon pålitlig som har tid med mig och som gärna får vara stabil i balansen och handen och som matte kan räkna med. Jag tvivlar inte på att vi lyckas för jag brukar ju kunna charma in mig hos de flesta.

Ha det gott alla därute!

/Besse  

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *