Massa käk! Och mera mys i hagen…

Hej alla vänner,

Tänk vad härligt livet är. Jag har nästan fått ett barnbarn… Eller det kunde vara det… Det verkar i alla fall som om jag har blivit omtyckt att minstingen i hagen, Babar. Han brukar hänga med mig en del. Det är nästan som i filmen tvåbeningarna kan se på julafton – Kan du vissla Johanna. Men visst är han väl söt?

På tal om söt – matte och husse är också rätt söta. I alla fall idag! Jag trodde knappt det var sant när dom packade ur hästsläpet idag. En säck lusern, en till, en till, en till, en till….. en till, en till… en till, en till. Dom hade bunkrat så det skulle räcka hela vintern! Mums! Vad omtänksamt, man får ju nästan en tår i ögat. Så nu står två halvpallar med säckar och väntar på att lyftas upp på skullen. 

Anna-Lena var ju och hälsade på också härom veckan. En jättetrevlig kvinna men tyvärr så var jag lite för liten för henne. Eller för klen, jag vet inte men det kändes inte riktigt bra så vi letar vidare efter någon annan medryttare. Men matte är inte så orolig längre för hon har märkt hur mycket mindre tid det tar med stallet nu när hon har det så nära. I helgen var dom ju iväg men Karin hade ändå bara mig på lördagen. Så hittar vi ingen mer så går det kanske bra ändå så länge jag har min gamla Medis-Karin. Hon kommer två dagar den här veckan föresten så att matte kan åka till Polen och fixa till något lim som skulle fram. Mysigt!

Matte berättade också att hon varit ute och tömkört min sommarkompis Bobek igår när hon var i sommarstugan. Lilla Noa hade åkt iväg och behövde lite hjälp. Han hade visst varit lite att bita i sa hon jämfört med mig. Lite envis så hon… Låter inte det som matte? Dom passade säkert bra för varann.

Imorgon kommer Gunnar och kör lite pedikyr på mig och slår på höstskor med bra sula för blöta dagar. Ska bli kul att ses! Det var ju ett tag sedan nu.

Visst har vi det fint hemma?

Ha det gott alla vänner, ses!

/Besse  

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *