Nya kompisar

Hej,

Oj, oj här har det hänt grejer minsann. Massor med kompisar har jag träffat. Men de flesta var snälla och kom bara lite nyfiket fram och kollade läget. Jag höll en lite låg profil och lät de andra veta att jag ville vara ifred och äta gräs. De flesta nöjde sig med det och gick iväg efter en stund. Men jag tror att jag har hittat en kompis… Vinur är Isis och lite lik Rökkva faktiskt. Fast grabb då… Han kom och mötte mig i hagen ikväll när matte och jag varit inne en sväng. Trevlig prick det där. Men det verkar de flesta vara här.

Jag tror nog att jag kan trivas här trots att det är så nära hem till matte att man nog inte kommer kunna få en lugn stund. Senaste dygnet har hon ju inte gjort annat än farit här fram och tillbaka på sin cykel för att kolla till mig. Tur hon måste gå till jobbet imorgon.

/Besse

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *