Mystur i snön och försvunnen Hovis!

Hej där,

Det var lite mystiskt i början av veckan här hos oss. Hovis-Gunnar skulle komma till mig i tisdags klockan 18 och jag gjorde mig redo. Jag snyggade till hovarna så jag skulle se lite ren och proper ut, tog av mig snösulorna och matte och jag gick några varv och värmde upp. Sen gick vi in och väntade. Vi väntade… Matte ringde men fick inget svar… vi väntade… och matte ringde igen men fick inget svar. Hon var kvar några timmar hos mig men Gunnar dök aldrig upp. Det verkade faktiskt som om Gunnar var försvunnen! Vi blev lite oroliga för att det hänt honom något men försökte intala oss att han nog bara glömt bort att föra in vår tid i kalendern. Matte har försökt ringa honom resten av veckan och idag hörde han av sig. Han hade varit iväg från sin telefon (hade säkert en välbehövlig semester) och missat vår inbokade tid. Han kommer till mig på söndag istället. Tur att inget hänt i alla fall och att han ville komma och hälsa på! Jag har lite strålröta som matte ville att han kollar till och ena skon sitter lite halvdåligt så det kan vara bra.

Igår var jag och Derek ute med våra mattar på en skön tur i kvällen. Vägen är plogad från den sista snön vi fick i tisdags och träden och snöhögarna är vita och lyses upp av belysningen i Älta och Tyresö så att vi kunde trava utan att tycka att det var för mörkt. Tina passade på att prova en ny sadel på Derek som verkade sitta bra och så passade mattarna på att se om vi kunde hålla sams jämsides på vägen. Jag brukar ju inte vara så mycket för det där med att vara jämsides med polaren när man luffar ut för då babblar alltid mattarna så man får sår i öronen. Är man bakom brukar dom tystna efter ett tag så man kan njuta av lugnet. Men igår var matte och Tina envisa så då fick vi ställa upp. Vi skötte oss och struntade i att tävla i traven bara för att göra dom glada, det var ju ändå torsdag.

Brrrr! Idag är det kallt ute. Blir nog ingen ridning för mig ikväll, matte fryser säkert för mycket!

Ta det lugnt därute!

/Besse

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *