Sötnosen Ida!

Hej, hej,

Solsolen börjar leta sig hit! Den är fortfarande lite för långt bort men ändå märker man att den vill närmare och tränga undan snön. Jag har börjat fälla vinterpälsen nu, det känns som om den inte behövs så mycket längre. Ett gott tecken säger matte som samtidigt som hon klagar över alla hår ser lite gladare ut.

Jag har fått en ny skötare! En underbart trevlig lite tjej som heter Ida. Matte håller på och visar henne allt man behöver veta för att kunna skämma bort mig. Hon är tolv år och tanken är att hon och jag ska gå promenader ihop till att börja med. Och mysa och äta godis förstås… Idag har hon varit här själv för första gången utan matte ihop med sin mamma och hunden Emil. Hon fixade och donade och sen gick vi på prommis. Trevligt! På torsdag kommer hon igen för den här veckan har hon lov, lilla tjejen.

Matte skulle komma ut i kväll och kolla till det och lägga in ny torv i boxen. Imorgon har vi tillsyn här, länstyrelsen kommer. Men det går säkert bra, får vi hoppas.

Matte har varit nyttig i helgen och tränat för Emma. Det kan hon behöva. Som tur är ställde Rulle upp som tränare så att jag kunde gå hemma i hagen och skrota hela dagen. Fast igår fick jag allt vakna till. Då tog vi en härlig sväng bortåt vägarna. Vi och alla andra var ute så det blev intervallträning med korta galopper och traver mellan sällskapen. Solen sken och matte också!

Gnägg på er!
Besse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *