Film från Clinic med Emma på Hammarby

Hej på er!

Nu var det så där länge sedan sist igen… Ja vad ska jag säga? Här har det hänt massor sedan sist. Babar har kommit hem igen från sitt träningsläger – oj, vad snygg han blivit. Vi andra är ungefär lika vinterslappa som man kan tänka sig i jämförelse. Men matte och jag försöker att hålla igång. Första träningen har blivit avklarad – en clinicdag med Emma på Hammarby. Björn och Birgitta var snälla och skjutsade oss för matte har fortfarande inte fått tag på någon bra vinterbil. Här kommer en liten film från lektionen på eftermiddagen när jag och Emma försökte få matte att lära sig skänkelvikningar i galopp. Roligt med nya övningar!

Ha det gott alla vänner!

/Besse

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *