Räddad i sista stund och sprutdax!

Hej, hej,

Hur har ni det därute? Här är det bra, snön börjar försvinna och matte har broddat ur. Lite tidigt kanske och eventuellt åker några broddar på igen men det var lastning på programmet i söndags så då åkte brodden bort och sen skippade vi det. Men jag vet inte, det känns som om våren kom av sig lite här. Efter en härlig dag i söndags så drog ett regn in igår och idag så det blev riktigt kulet.

Vår grusväg börjar bli körbar och matte längtar efter träningen. Nu till helgen hade hon tänkt att vi skulle åka iväg till Emma men det tyckte inte vår bil. I måndags när bilfirman bytt däcken hörde dom av sig och sa att vi var tvungen att lämna in pärlan igen. En fjäder var av och behöver bytas. Matte lyckades fjäska sig till en tid innan valborg men inte nu innan helgen. Tack, tack bilen säger jag! Räddad i sista stund :)

Igår och idag har matte fått avlastning av min favorittjej som har varit här och fixat och pysslat och myst -lilla Ida. Småtjejer är bra mysiga. Sötnos! Hon och hennes mamma ska komma på måndagarna framöver och ta hand om mig. Givetvis skärper jag mig lite extra dom dagarna så vi kan visa matte att det funkar. Henne vill jag inte mista.

Idag har veterinären varit här också. Dags för årliga sprutan förstås, det var tid att träffa Marianne. Cashs matte Madde var snäll och hjälpte till för matte drog iväg med jobbet. Tack, tack!
Gnägg!
Besse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *