Modele cantash

Hulumtimi është realizuar në tri shkolla në kryeqytet në shkollën ”Model”, ”Ganiemte Tërbeshi” DHE shkollën ”faik Konica”. Gjatë këtij hulumtimi përpos peshës mesatare të qartës janě bërë matjet Edhe të peshës mesatare të fëmijëve, peshës së çantës në raport me peshën e fëmijëve, Pesha e teksteve shkollore ETJ. Sipas këtij hulumtimi fëmijët NUK kanë Aktivitete të mjaftueshme fizike në shkollë dhe jashtë SAJ. Në fotogalerinë që dritare.net sjell, Mund t`i shikoni këto MODELE dhe t`i bëni pjese e garderobës tuaj, sepse janě me të Vërtetë fantastike./D.M-dritare.net por këtë verë, çantat që kanë filluar të preferojnë fashionistet janě çanta Pak më ndryshe se ATO që mbajmë Gjithmonë, më artistike dhe më të veçanta. NUK kanë shumë ngjyra, por janě të bukura dhe shumë praktika në çdo orë të ditës. Insitituti EdGuard ka prezantuar sot gjetjet e hulumtimit ”Ndikimi i peshës së çantave Tek fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të ulëta”. Connectez-vous pour accéder à tous les contenus du journal ASLO si vous êtes membre de l`ASLO. Ndërsa, është rekomanduar që të rishikohen tekstet shkollore dhe planprogramet aktuale, të reduktohen detyrat e shtëpisë, mësimdhënësit të trajnohen për implementim efikas të planprogramit gjatë orëve mësimore, të rritet numri i orëve të lëndës së edukatës fizike, të rishikohet mbarëvajtja e aktiviteteve gjatë orëve të edukatës fizike dhe shkollat të pajisen me dollapë të shfrytëzueshme dhe të mirëmbajtura./telegrafi/çanta është Elementi kryesor për një garderobë femërore, PASI kompleton dhe JEP Stil në çdo de veshje. Këtë verë Zgjedhjet janě të shumta, MODELE të Reja kanë dalë në Treg dhe është shumë më e thjeshtë të gjeni até që Ju përshtatet. Instituti EdGuard gjatë këtij hulumtimi ka publikuar Edhe shqetësimet shëndetësore të fëmijëve si rezultat i bartjes së çantave të rënda, trnasmeton telegrafi. Kurse Besa Shahini nga Pneumi për arsim theksoi se teksti shkollor në Kosovë ka rëndësi të Madhe. Sipas SAJ tekstet shkollore në Kosovë kanë qenë JO të Mira Deri më Tash për shkak të procesit të shkuarjes dhe botimit të pneu që është bërë Brenda tre muajve. .

”Janë rishikua Rreth 90 tituj shkollor që nga Abetarja. Po ashtu jemi të vendosur në ribërjen e ligjit për botimin e teksteve shkollore, dhe presim që pas hyrjes në fuqi të këtij Ligji të fillojmë botimin e teksteve për Katër Nivelet, nivelin 0-parashkollor, klasën e parë, gjashtë dhe të dhjetë ”, Tha nitaj. Të gjeturat e këtij hulumtimi tregojnë se nxënësi i klasës së parë, i Cili ka peshë trupore mesatarisht 23 kilogramë, e Bart çantën mesatarisht 4 kilogramë e 170 gramë. Pesha më e rëndë është 5 kilogramë e 200 gramë, Kurse AJO më e lehta 2 kilogramme e 300 gramë, transmeton telegrafi. Këshilltari Politik i masht-IT, lah nitaj theksoi se KY hulumtim është bërë në célébrer thelbësor. Nitaj bëri të ditur se për Herë të parë kanë bërë rishikimin e teksteve nga klasa e parë Deri në klasën e nëntë. Dallimi ndërmjet peshës së çantës të nxënësve të klasës së parë me ATA të klasës së pestë, sipas hulumtimit, është Vetëm 100 gramë më e rëndë në peshë çanta e nxënësit të klasës së pestë, krahasuar me çantën e nxënësit të klasës së parë. . ”Në një hulumtim të bërë në Zvicër dhe Kanda Kemi arritur të kuptojmë se një Líber i mirë për tu shkruar dhe botuar Merr kohë më shumë se një Deri në dy vjet”, ka thënë Shahini.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.