Rulle

Det här är Rulle. Rulle är en av de hästar som jag bor ihop med om nätterna. Han är ett matglatt fullblod som inte tackar nej till ett upppiggande rejs i hagen eller ute på tur. När jag kom hit till gården fick jag bo med Rulle i hagen med men eftersom våra magar är så olika att mätta så får vi numera ropa till varandra över staketet. Rulle hänger gärna med ut på en sväng i skogen eller tränar i ridhuset så duktigt på de övningar som matte Helene hittar på. Hon jobbar nämligen på att få Rulle till den finaste dressyrhästen på gården och det är nog inte många som har en chans att utmana när hon är färdig.  Ibland brukar Rulle hjälpa mig med träningen av Karin och då brukar vi passa på att se till så att hon får mycket att lära eftersom vi är lite av varandras motsatser i ridningen Rulle och jag.  

 

2 kommentarer till Rulle

  1. Helene Forsberg skriver:

    Hej Besse. Tack för den smickrande beskrivningen och den schyssta bilden, toppen att min runda mage inte syns, halsen är jag ganska nöjd med, det ser NÄSTAN ut som om jag har en muskel där!

  2. Besse skriver:

    Smickrande? Det är bara sanningen, Rulle. Rund mage? Den har jag aldrig sett, om det nu inte är den som brukar skymma solen ibland när du går förbi. Men man ska ha lite att ta av, ifall det blir krig. Klart du har en muskel på halsen, det är den som brukar strama när man ska knipa morötter i morotsstretchen. Bra att ha, men inte just då…
    /Besse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *